Wat is MIJ EEN ZORG!?

MIJ EEN ZORG! is een informerend programma over de diverse innovaties en ontwikkelingen binnen de zorg. Dit kan variëren van medicinale voeding tot aangeboden zorgpakketten, van psychische zorg tot fysieke klachten zowel bij jongeren als ouderen. Het zal een totaalplaatje zijn om de kijker op een luchtige manier te informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorg. Het doel is om de kijker bewust te maken van de diverse mogelijkheden binnen elk aspect de medische wereld zowel binnen Nederland als daarbuiten.

Elke aflevering zal er een specifiek thema of probleem centraal staan en aan de hand van diverse specialisten wordt er een totaalplaatje duidelijk over de mogelijke oplossing hiervoor. Thema’s die aan bod kunnen komen, zijn bijvoorbeeld gezonde lifestyle, langer thuis wonen, medische specialismen, healthcare abroad, beauty en feeling good, maar ook preventie en nazorg. Vanuit een positieve boodschap wordt de kijker van informatie voorzien over deze thema’s.

MIJ EEN ZORG! is een programma wat volop in het teken staat van de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van zorg; een thema dat steeds meer leeft in alle lagen van de samenleving en constant actueel is. Daarmee speelt MIJ EEN ZORG! uitstekend in op de behoefte van de samenleving: meer informatie over het onderwerp en meer duidelijkheid over de mogelijkheden/ Hiermee wil Met MIJN EEN ZORG! deuren openen voor zowel de cliënt/patiënt als de zorgverlener.

MIJ EEN ZORG! zal vanaf 4 september elke zondag om 14.00 uur te zien zijn bij RTL4. De herhaling zal de zaterdag daarop volgend te zien zijn op dezelfde zender om 15.00 uur.

Er is nog geen volgende uitzending ingepland.

Gemist

Mij Een Zorg! 2 oktober; Feeling Good

Mij Een Zorg 25 september; Extramurale zorg

Mij Een Zorg 18 september; Welzijn

Mij Een Zorg 11 september; Jong & Oud

Mij Een Zorg! 4 september; Medische Specialismes